2006 Golf

Kauniainen-Grankulla Rotary Clubin vuotuinen Golf-kisa 8.8.2006 RuukkiGolfissa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Klubimme perinteiseksi muodostunut vuotuinen golf-kisa käytiin taas loistavissa, etten sanoisi helteisissä olosuhteissa Ruukkigolfin mainiossa kunnossa olleella kentällä. Kenttää voisi sanoa helpoksikin, mutta kun se ei sitä sitten kumminkaan ole, tuloksetkin sen jo kertovat. Uskoisin, että oma näkemykseni koko tilaisuudesta, joka siis oli se, että tilaisuus oli mitä mainioin Rotary-tilaisuus. Meillä oli hyvä henki pienestä leikkimielisestä kilpailusta huolimatta. Kaikki näyttivät viihtyneen kentällä varsin hyvin. Kiitos taas kerran kisat järjestäneelle veli Stigulle!

Rorareita oli läsnä 8 ja ladyja 2. Rotareiden kisa oli lopulta aika tasainen voittajan saadessa 33 Bogey-pistettä ja viimeisenkin 25 pistettä.

Rotareiden kisan voitti Past President Jouni Jokelainen tuloksella 33 Bogey-pistettä, toiseksi tuli President Matti Hämäläinen tuloksella 31 paremmalla slopella, kun samaan tulokseen ylsi veli Tapio Pesola. Ladyjen kisan voitti Arita Hämäläinen 30 Bogey-pisteellä ja Mikki Simelius tuli toiseksi. ONNEA VOITTAJILLE!

Harri Mannila

Kauniainen-Grankulla Rotary Clubin Golf-kisa 9.8.2005 RuukkiGolfissa

Klubimme Golf-kisa käytiin 9.8.2005 jo perinteisesti RuukkiGolfin mainiolla kentällä. Kenttä oli tietysti kohtuullisen hyvin kasteltu kiitos ”yläkerran”, mutta ei sitä voi moittia tuloksista. Ilma oli lämmin, mutta kovin tuulinen. Poistuessamme RuukkiGolfista noin kello 19.15 ei vielä satanut, vaikka kovin uhkaavalta näyttikin. Ajaessamme Hanko-Hyvinkää-tielle sade alkoi eikä loppua taida näkyä vieläkään tätä kirjoittaessani torstaiaamuna – taukoja toki. Sellaisessa sateessa en ole eläissäni ajellut autoa kuin mitä tuolloin tiistai-iltana palatessani kisasta tein. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kiitos Stigulle jälleen kerran erinomaisista järjestelyistä. Kaikki toimi niin kuin pitikin.

Ja sitten tuloksiin. Vaikka muutama veljistä ”vannottikin”, että tuloksia ei saa julkaista, julkaisen ne kaiken uhallakin. Golf on siitä merkillinen laji, että tänään voin pelata erittäin hyvin ja huomenna erittäin huonosti – se siis selitykseksi edelliseen.