Kausi 2013-2014 - Presidentti Irmeli Viherluoto-Lindström

Osastopäällikkö Christina Lindell
Remy clubilaisten keskellä!
Remy

Viikkokokous 27.5.

Vieraana Osastopäällikkö Christina Lindell. Kiinnostava esitelmä, joka venähti reilusti yli suunnitellun yleison kiinnostuksesta eläkkeitä kohtaan Onhan osastopäällikkö Lindell kansainvälisestikin arvostettu eläkejärjestelmäasiantuntija.

 

Amerikkalainen nuorisovaihtarimme Remy viimeistä kertaa kokouksessamme ennen kotiinpaluuta Yhdysvaltoihin 1.6.2014.

Onnea ja menestystä Remy!


 

 

Granipäivä 22.5.2014

 

Granipäivillä esittäytyivät nuorisovaihtarit. Esillä oli myös uunituore nuorisovaihdon RollUp.

Uusi Lastensairaala 2017 - keräys tuotti 266,58€.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!

 

Kiitos Jouni, Erkki ja Markus uurastuksestanne Granipäivän onnistumiseksi!

 

***

Kauniaisten yrittäjien edustajat clubimme vieraina 4.3.2014

 

Kauniaisten Yrittäjien hallituksen pj Terhi Sundelin ja toiminnan koordinaattori Ulla Kilpimaa ja aiheena "Paikallisen yrittäjäyhdistyksen toiminta". Kiinnostava ja runsaasti keskustelua herättnyt esitys yrittäjien mahdollisuuksista ja haasteista Kauniaisissa.

 

Muistoksi vierailusta saimme kirjan "Pienen kaupungin suuri yhdistys - En stor förening i en liten stad". Kirja on lainattavissa klubikokousten yhteydessä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Finn Berg clubin vieraana 11.2.2013

 

Finn Bergin esitys käsitteli tämän kevään kuumia aiheita mm SOTEa, Kuntauudistusta ja taloutta. Myös Villa Bredan rakentamisesta heräsi vilkas keskustelu, eikä mikään ihme, mehän kokkoonnumme siellä.  Finn, kiitos valaisevasta esityksestäsi!

Heikki ja Lasse (10v) Kurkela klubilla 1.10 ja aiheena "Erämaan kutsu - Isä ja poika kameran kanssa suurpetojen keskellä" kuvin ja sanoin

Heikki ja Lasse olivat koonneet upean kokoelman luontokuvia käsittäen otoksia kaikista vuodenajoista. Heikki ja Lasse ovat pitäneet omia näyttelyitään mm Kauniaisten kaupungintalolla.

Lasse (10v) on osallistunut Wildlife Photographer of the Year-kilpailuun: http://www.nhm.ac.uk/visit-us/whats-on/temporary-exhibitions/wpy/competition/index.jsp

Kilpailusta on jo kuvia julkistettu, eli esim: http://www.discoverwildlife.com/gallery/wildlife-photographer-year-2013-sneak-preview
 

Lasse ja isä Heikki matkustavat Lontoosee, jossa Lasse saa erityismaininnan upesta kuvastaa Natural History Museumissa Londtoossa 18 Lokakuuta 2013.

 

Lasse menestyi myös Kuusamo Nature Photossa: http://www.kuusamo.fi/Resource.phx/sivut/sivut-kuusamo/naturephoto/index.htx
 

Kisa käytiin upeassa aurinkoisessa säässä. Tapahtuman henkeä kuvaa ehkä osuvimmin Lauri Toikan lausahdus "Kun on tämän väriset hiukset niin saa jo jotain unohtaakin", eli rennon reippaissa tunnelmissa.

Palkinnot jaettiin kerhotalolla herkullisen iltapalan lomassa.

Ladyt:
Renja Grönlund  28 bogipistettä

Herrat:
Harri Mannila       34 bogipistettä
Juha Pulkkinen     31 p
Jouni Jokelainen   29 p
Picke Grönlund     27 p
Juha Arola           24 p
Stigu Simelius      15 p
Lauri  Toikka        10 p

Tervetuloa Itämeri-iltaan Harakan saareen 19.8.2013 alkaen kello 18.00. (näpäytä kuvaa, niin saat sen suuremmaksi)

Kiinnostava Itämeri-ilta Harkan saaressa. Itämerikomitean puheenjohtaja Hannele Kauranne oli koonnut joukkoineen hienon ohjelman.

Paikalla oli noin 26 rotaria eri klubeista. Lisäksi paikalla oli toiminnanjohtaja Kirsti Lahti Vantaanjoen ja Helsingin Seudun vesiensuojeluyhdistyksestä. Meidän klubista olin amerikkalaisen vaihto-oppilaan Remyn kanssa paikalla. Remyn lisäksi paikalla oli myös toinen amerikkalainen vaihto-oppilas Helsinki City West clubista.

Hienoja projekteja suunnitteilla tai käynnissä. Innokasta joukkoa, joka on saanut alan asiantuntijoita mukaan. Projektit vaihtelevat septitankeista jatkuvatoimisiin mittalaitteisiin. Aivan erityisesti mieleeni jäi Eiran klubin Seeli Toivion innostunut esitys siitä, miten huhtikuussa pidettävä Save the Baltic Sea Festival and Seminar on saanut alkunsa. Niin ja Laulumiehet pitävät ensi joulukuussa Porvoon tuomiokirkossa konsertin, jonka tuotosta yksi kolmasosa menee Itämeren hyväksi. Tilaisuuden järjestävät Porvoon kolme klubia yhteistyössä.

Lopuksi on vielä todettava, että Harakan saari on vierailun arvoinen paikka, etenkin jos sää on aurinkoinen niin kuin eilen illalla!